دانلود پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
فهرست مطالب
فصل اول
جدول نتایج چکیده طرح ۳
فصل دوم
کلیات در راستای شناسائی محصول و۶
مقدمه
۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و ۷
۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای۱۰
۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش۱۱
فصل سوم
بررسی و برآوردهای فنی ۱۲
۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ۱۲
۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید ۱۲
۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ۱۷
۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ۲۰
۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۲۵
۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و … ۲۶
۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید ۳۳
۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ۳۷
۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ۴۰
۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و … ۴۱
فصل چهارم
بررسی های مالی و اقتصادی ۴۳
۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ۴۴
۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد ۴۶
۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ۵۰
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی ۵۳
۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ۵۴
۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ۵۶
۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و … ۵۶
(((برای دانلود کلیک کنید )))
:: موضوعات مرتبط:
پروژه کارآفرینی ,
,
:: برچسبها:
دانلود پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس ,
:: بازدید از این مطلب : 998
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0